Puku viimeistelee roolihahmon

23.11.2018
Heidi Wäre

puvustus3Moikat puvustuksen puolelta!

Meillä on ollut puuhaa, jos jonkin moista, ja lisää tulossa. Puvustusryhmämme on mahtava ja kaikilla on mukavaa. Alussa oli vain neula ja lankaa ja nyt alkaa jo näkymään asuja.

Aloitimme helpoilla käsin tehtävillä myllynkivikauluksilla, joita itse esityksessäkin tulette näkemään! Niiden teossa silloin tällöin vähän vinoon lipsahteli ompeleet, mutta aina löytyi jokin kikka kolmonen, jolla korjata asia.

Jatkoimme hameiden ja korsettien kanssa. Korsettien kanssa kaavojen sovittelu ja piirteleminen tuottivat välillä vaikeuksia. Onneksi ryhmämme ohjaaja Joanna [Weckman] sekä osaava käsityöläisemme Lotta [Silván] osaavat aina auttaa!

puvustus2
Kuvat: Heidi Jaakkola

puvustus1.jpg

Itse lähdin puvustukseen mukaan musaope Maijan pyynnöstä. Aiempaa kokemusta ei ollut, mutta eipä sitä paljoa tarvittukaan! Riitti, että osasi tulla paikanpäälle, jossa kaikki auttoivat toisiaan!

Meidän super tiimimme onkin paras kaikista! Kaikilla on kivaa toistensa kanssa ja tasosta tai kokemuksesta riippumatta jokainen on yhtä tärkeä. Odotammekin innolla miltä kaikki hienot asut tulevat näyttämään sitten parrasvaloissa tammikuussa.

Nähdään siis silloin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s