Musikaalin pahis Herra Hannu esittäytyy

18.12.2018
Roosa Kalliovalkama

Hei Hullu Prinssin ystävät!

cofMinä olen Roosa Kalliovalkama ja musikaaliroolini on Herra Hannu, Kaarina Hannuntyttären isä. Myös rouvani on mukana musikaalissa.

Roolihahmoni tuo seikkailuun ongelmia, on ehkä hieman vihanlietsoja – kaiken kaikkiaan vahva persoona ja voimakkaasti asiat esittävä ”Disney-pahis”.

Miesroolin tekeminen naisena on ollut mielenkiintoista mutta haastavaa. Sopeutumista vastakkaisen sukupuolen esittämiseen on edesauttanut se, että olen saanut luoda hahmoa itse prosessin aikana.

Silti miesmäisten elkeiden, kävelyn ja ulosannin opettelu on vaatinut paljon työtä. Pidän kuitenkin juuri tästä roolista, sillä siinä saa antaa palaa täysillä koko ajan – ja uskon, että lopussa kiitos seisoo esirippujen auetessa ensi-illassa 17.1.2019 klo 19.

Lähdin mukaan projektiin kuultuani paljon hyvää Hullun Prinssin tarinasta, kuultuani siihen sävellettyä hienoa musiikkia ja tajuttuani, että tätä ei kukaan ole koskaan aikaisemmin tehnyt – kyseessähän on kantaesitys koko maailmassa. ☺

 

Vaikka tarinassa on perinteisiä Disney -vaikutteita niin silti voimakas kansallinen ja paikallishistoria antavat siihen hykerryttävän mukavan lisämaun. Luonnollisesti lempibiisini musikaalissa on Pimeässä -kappale, minun oma biisini. Mikäli siis haluat nähdä Herra Hannun sotkemassa Hullun Prinssin haarukalla syötävää soppaa niin tule Kangasala-taloon tammikuussa. Näet ennalta arvaamattoman ensi-esityksen ja voit helliä makuhermojasi väliajalla Hullu Prinssi -leivoksen ja maistuvien  Hullu Prinssi -lakritsien avulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s