Magnus Vaasa

Heissan kaikki!

Olen Juho Lahdelma ja musikaali roolihahmoni on prinssi Magnus Vaasa. Musikaalissa nähdään myös muutakin sukuani kuten veljeni herttua Juhana.

magnusmartina3Magnus on erittäin komea, urheilullinen, musikaalinen ja ennen kaikkea romantikko. Magnus näkee Martinassa jotain mikä saa hänet pysyttelemään niin paljon kuin mahdollista tämän lähellä ja suojelemaan tätä, vaikka hengellään.

Magnuksen esittäminen on mielenkiintoista ja osittain haastavaa. Vaikeinta on esittää vilpitöntä kiinnostusta Martinaa kohtaan ja näytellä olevansa osa ruotsalaista hovia.

Pikkuhiljaa kuitenkin myös juurikin ne vaikeimmatkin osat roolista alkavat luonnistua halutulla tavalla ja odotan kuin kuuta nousevaa ensi-iltaa, että pääsisimme näyttämään tämän mahtavan projektin tuotoksen ensimmäistä kertaa ikinä.

Minulle ehkä se suurin syy lähteä kyseiseen projektiin oli musiikki. Kuulin viime keväänä muutaman Maijan tekemän demon ja ajatteli, että vau nyt on kyllä todella kovan luokan biisejä. Itse näytteleminen kuitenkin hieman arvelutti, mutta pienellä rohkaisulla päätin kuitenkin hakea roolia ja vain sen perusteella, että haluaisin laulaa noin hienoja biisejä. Tähän mennessä ei voi, kun sanoa, että onneksi hain rooliin sillä tämän musikaalin tekeminen on ollut todella mahtavaa ja antoisaa.

Mikäli sinulla ei vielä ole lippua niin se kannattaa hankkia ensi tilassa! Voin luvata, että et tule pettymään ja saat rahoillesi vastinetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s