Yllytyshullu ”piällysmies”

1.1.2019
Ismo Tahvanainen

Olen Ismo Tahvanainen ja toimin tämän musikaalin tuottajana. Blogini otsikko kertoo osan olennaisesta miksi olen mukana tässä hienossa produktiossa. Olen innokas heittäytymään uuteen ja kokeilemaan rajojani. Kun kuulin ensimmäiset Maija Koskenalustan melodiat  ja Hanna Suutelan synapsit niin heti kolahti – ja Maijan oli aika helppo yllyttää hullu opo mukaan. 🙂

Näen teatteritaiteessa paljon yhtymäkohtia joukkueurheiluun, jossa olen ollut mukana. Molemmat ovat kuin palapeli, jossa kokonaiskuvan kannalta kaikki palaset ovat tärkeitä. Sydämellä tekeminen, sitoutuminen, heittäytyminen, nöyryys, joukkuepelaaminen, rohkeus…muun muassa näitä tarvitaan molemmissa, jotta tulos on paras mahdollinen. Maallisemmin urheiljalla pitää olla rooli, ohjattu pelitaktiikka ja työväline eli fysiikka kunnossa – samoin kuin musikaalinäyttelijällä vuorosanat, ääni, puvustus ja meikki. Urheilujuoman sekoittajan rooli on tärkeä myös niinkuin on musikaalin kuiskaajankin rooli.

cof
Hullu Prinssi-leivos tarjolla esitysten väliajalla tammikuussa!

On ollut hienoa seurata miten teatteriammattilaisten avulla opiskelijat ovat oppineet ja kasvaneet harjoitusten aikana rooleihinsa esiintyjinä ja taustatiimeissä. On ollut hienoa seurata puvustus-, lavastus-, maskeeraus- ja muiden tiimien sitoutuminen ja venyminen, jotta palapeli on kunnossa 17.1.2019 lähtien. On ollut hienoa olla järjestämässä olosuhteita niin pienissä kuin isoissakin asioissa – suunnitella Hullu Prinssi-leivosta, myydä lakuja torilla tai hankkia tarvittavaa osaamista ja tekniikkaa.

Kun urheilijana tai valmentajana olin kentällä aikanaan tunsin endorfiinin virtaavan  jopa kylmäväreinä kehossa. Tätä tunnetta olen kaivannut ja sitä olen kokenut seuratessani harjoituksia. Teemme yhdessä jotain ennen näkemätöntä, jonka ymmärrämme varmasti vasta viimeisen esityksen jälkeen. Teemme sen sydämellä ja nöyryydellä. Nähdään Kangasala-talolla. Tervetuloa!

ismo-tahvanainen
Kuva: Samu Toivonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s